fredag den 19. februar 2016

life lately // tid til at komme tilbage på pinden igen

Åh, hvor skal jeg starte...
Der er sket så mange ting siden jeg sidst skrev her på bloggen. Så mange følelsesmæssige begivenheder.

Jeg fik konstateret svære celleforandringer og hertil kom en kegleoperation oven i hatten. Min mormors mand døde, på en ret så tragisk måde. Min far fik en blodprop i hjernen.

Nogle rigtig dumme ting, som fik mig revet væk herfra og lige pludselig føltes det så meningsløst at dele noget som helst.

Men der skete også gode ting.

Rigtig gode ting.

Vi solgte vores lejlighed på kun en uge, mens vi var på ferie. Hæsblæsende. Vi havde ikke regnet med at det ville gå SÅ hurtigt. Vi købte dermed en ny lejlighed, et par husnumre længere henne af samme gade.

Allerede her er der en masse historier der kunne fortælles, men ikke nok med det kom der en overraskelse oven i hatten, som vi ikke havde regnet med. Det bedste der kunne ske.

Vi fik nyheden om, at vi venter en lille pige. En lille livlig pige.

Hun kommer til verden i starten af april, og vi kunne ikke være mere spændte på at møde hende.

Og med det kom lysten også til at komme herind igen, og begynde at dele lidt opskrifter, DIY projekter og den slags. For hold op hvor sætter det bare smil på læben og idéer i hovedet, når man går og venter på sådan et lille menneske.

Der er 7 uger igen, hvis vi holder os til termin og jeg håber at der stadig sidder nogle derude, og at I har lyst til at tage del i vores nye eventyr.

Jeg er i hvert fald glad for at være tilbage.

søndergaard & co - en ny begyndelse
Før jeg blev gravid, forstod jeg ikke spor af de tal gravide smed om sig. Nu giver det hele meget mere mening. Man tæller hvor mange uger + dage man har været gravid. Hver gang man når en ny uge, er det sjovt at følge med, for der sker så meget udvikling på så kort tid.