torsdag den 2. oktober 2014

Lav selv semi-dried tomater // do it yourself semi dried tomatoes

Semi-dried tomater kan du nemt lave selv, hvis bare du har lidt tid til overs. San Marzano er de tomater du kan købe i supermarkederne som har mest smag, derfor er de velegnet til dette. Med mindre du selvfølgelig lægger inde med egen produktion, som jeg gjorde.



Skær tomaterne over på midten og udhul dem for kerner og saft og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i 2-3 timer ved 120 grader. Når de er færdigbagt afkøles de før de kommes i glas og olie hældes over. Skal opbevares i køleskab.

Senere på ugen vil jeg vende tilbage med en bageopskrift hvor semi-dried tomater indgår, stay tuned!



It is easy to make your own semi dried tomates. You will have to cut the tomatoes in halves and then scratch the core out from the tomates.
Put the tomato halves on a piece of baking paper on a baking sheet, and bake the tomates for 2-3 hours in a 100 degrees warm oven.

When the tomatoes are baked, let them cool down and the put them in a glass jar, and top the tomates with oil. 
Must be stored in the refrigerator until eaten.

Yum!

My personal favourite store-bought tomatoes for drying is San Marzano tomatoes, but I would prefer home grown tomatoes anytime!

Stay tuned, I will soon be back with a baking recipe where you can use the semi dried tomates if you like!


xo. julie


Ingen kommentarer:

Send en kommentar