torsdag den 30. oktober 2014

Hjemmelavet varm chokolade // Homemade hot chocolate

 

Når vejret er gråt, så er der næsten ingen tvivl om hvilket vejr jeg mener det er. Min kæreste er heller ikke i tvivl, når jeg siger "Ved du hvad det er for et vejr i dag?".

Det er jo varm kakao vejr.

Nogle gange hvis overskuddet er til det - jeg mener, vi kender det jo alle sammen, når man bare har lyst til at slænge sig i sofaen med noget varmt at drikke, som tager mindst muligt tid at forberede (så er det varm kakao vejr). Hvis overskuddet så er til det, så er det varm chokolade vejr!

Så hvis du nu også har en dag, hvor du - på trods af det grå vejr, har overskud. Så lav varm chokolade. Alle vil takke dig for det, dit barn, din søster, din mand, uanset hvem du drikker det med. Hvis du drikker det hele selv, så vil din sjæl takke dig.

Efter en god frisk efterårs-gå-tur, kan varm chokolade også anbefales!

Easy peasy er det faktisk, men alligevel ikke så nemt som at hælde kakao i en kop og stille den i microovnen, trykke på knappen, tage den ud og sprøjte flødeskum fra flaske ud på.

Det er dit valg. Uanset, så er vejret i dag, til enten eller.

Til 2-3 kopper, bruger du;

100 gram chokolade
½ liter letmælk
1-2 deciliter fløde

Chokoladen skal hakkes i små stykker og kommes sammen med mælk i en gryde, hvor det varmes op over svag varme til det ser rygende varmt ud, eller har en temperatur på 85 grader.

Fløden piskes til skum og du er klar til at hoppe ind på sofaen og nyde din varme chokolade. Mums.


You can easily make hot chocolate yourself, and on a grey day, it is for sure a life saver, to know how. I mean, it is important to know on every grey day. Because grey days is made for hot chocolate, duvets in the couch and netflix.

The recipe is for 2-3 portions.

100 grams of dark chocolate
½ a liter of whole milk
1-2 deciliters of cream

Chop the chocolate and warm it together with the milk on low temp, until it is smoking hot or about 85 degrees. 
Whip the cream until whipped cream, and share with your brother, sister, children or who ever you want to spoil. The will love you for that.

Yum! 

xo. julie


Ingen kommentarer:

Send en kommentar