onsdag den 29. oktober 2014

knækbrød med tranebær // cranberry crispbread


julie makes - cranberry crispbread // knækbrød med tranebær

Knækbrød med tranebær, it is.

Listen over ingredienser er lidt lang, men er alle ting jeg på normal vis har i køkkenet, fordi jeg bruger dem til alskens bagerier.

40 gram grovvalsede havregryn
70 gram sesamfrø
70 gram hørfrø
70 gram solsikkekerner
60 gram græskarkerner
50 gram tørrede tranebær, hakket
1 teske salt
1 teske bagepulver
60 gram fuldkorns durummel
120 gram hvedemel
2 deciliter vand
1 deciliter olie

Alle tingene blandes sammen til en ensartet masse og deles i 3.
De 3 dele rulles fladt ud med en kagerulle mellem 2 stykker bagepapir, og lægges på en bageplade - kun med den ene side af bagepapir ned af,  selvfølgelig.
Der forskæres med en pizzaskærer, og når de så er bagt er det nemt at tage dem fra hinanden.
En plade af gangen, bages de i 15-18 minutter ved 200 grader.
Når knækbrødene er kølet ned, opbevares de i en tætlukket dåse. Jo før de spises jo bedre, sprødheden kan godt gå lidt af dem efter noget tid.


julie makes - cranberry crispbread // knækbrød med tranebær

Cranberry crispbread.

There is quite many ingredients, but normally I have them all in my kitchen anyway, since they are pretty normal in regular baking recipes.

40 grams of oatmeal
70 grams of sesame seeds
70 grams of  flax seeds
70 gram of sunflower seeds
60 grams of pumpkin seeds
50 grams of dried cranberries, chopped
1 teaspoon of salt
1 teaspoon baking powder
60 grams of whole durum flour
120 grams og wheat flour
2 deciliter water
1 deciliter oil

All the ingredients are mixed together, and the dough is divdided into three.
Each of the portions is rolled out flat between to sheets of bakingpaper. Pre-slice with a pizza-cutter and bake the 3 portions seperately for 15-18 minutes in a 200 degrees warm oven.
Because of the pre-slice, the crispbread can easily be broken into the wanted sized after baking.
Store the crispbread in an airtight container. The crisp will take off by time, so don´t wait several weeks before eating.

Bon appetit!
xo. julie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar