lørdag den 4. oktober 2014

suppe flutes // soup flutes


julie makes - flutes with pumpkin seeds and semi dried tomatoes

Her i efteråret og i vinteren spiser vi rigtig meget suppe, og til suppe hører sig flutes. Hvis du spørger mig. Min kæreste ville nok sige, til supper hører sig kødboller.
Til denne suppe fik han ikke sin vilje, men han blev mæt. Trods alt.

Da jeg har en stor forkærlighed for semi-dried tomater skulle mine flutes selvfølgelig indeholde selv samme, og da det var græskar suppe der stod på menuen, måtte der selvfølgelig også græskar kerner i.

Suppe flutes med semi-dried tomater og græskar kerner, it is.

julie makes - flutes with pumpkin seeds and semi dried tomatoes

Til 2 flutes skal du bruge:

2 deciliter sødmælk
1 pakke gær
200 gram grov durum mel
50 gram græskarkerner
½ deciliter olie
1/4 teske salt
35 g semi-dried tomater i olie
150 gram tipo "00" mel
mel til æltning

Fremgangsmåde:
Gæren røres ud i mælken og olie tilsættes. Tomaterne hakkes groft og kommes i sammen med græskarkernerne. Salt, durum mel og tipo "00" mel kommes i dejen og dejen æltes til den er glat og smidig.
Dejen stilles til hævning lunt overdækket med hviskestykke i ½-1 time.
Når dejen er hævet deles dejen i 2 og der formes to flutes, og der skæres mønster i flutesne hvis ønsket, og de lægges på bageplade med bagepapir til efterhævning i cirka 30 minutter.
De bages midt i ovnen ved 200 grader i ca 15-20 minutter. Når du banken på toppen af brødet skal det lyde hult.
Serveres  smurt med tandsmør, for eksempel til græskar-chili suppe med chili-kylling sticks.


TIP! Semi-dried tomater kan du nemt lave selv, se her hvordan.


julie makes - flutes with pumpkin seeds and semi dried tomatoes

For 2 flutes, you will need: 

2 deciliter of whole milk 
50 gram of fresh yeast 
200 grams of whole durum flour 
50 grams of pumpkin seeds 
½ decilitre oil 
1/4 teaspoon salt 
35g semi-dried tomatoes in oil 
150 grams tipo "00" flour 
flour for kneading 

Procedure:

Mix the yeast in the milk and add oil.  Chop the tomatoes roughly and mix in the dough with the pumpkin seeds. Mix salt, durum flour and tipo "00" flour in the batter and  knead until smooth and supple. 
The dough is put aside for rising underneath a tea towel in ½ to 1 hour. 
When the dough has risen, divide the dough and form two flutes. Cut a  pattern in the top op the flutes if desired, and place on baking tray lined with baking paper for rising another 30 minutes. 
They shall be baked in the middle of the oven at 200 degrees for about 15-20 minutes. When you knock on the top of the bread, they should sound hollow. 
Serve the flutes spread with butter for side-dish to a  pumpkin chili soup with chili-chicken sticks. 


TIP! Semi-dried tomatoes can easily be made by yourself, see how here.

julie makes - flutes with pumpkin seeds and semi dried tomatoes


Bon appetit!

xo. julie





Ingen kommentarer:

Send en kommentar